UITVERKOCHT: Open Huis jeugdtheater: Pannekoeken uit Syrië (4+)

More

22 september 2019 14:00

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

LET OP: UITVERKOCHT !
Ook dit jaar is er tijdens het Open Huis op 22 september een gratis jeugdvoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar: Pannenkoeken uit Syrië. Iedereen mag deze dag gratis komen kijken naar concerten en lezingen of meedoen aan workshops en er is gratis ijs! Reserveren voor deze jeugdvoorstelling is wel noodzakelijk, want vorig jaar was het ook al helemaal vol.

Pannenkoeken uit Syrië is een vrolijke en grappige voorstelling die kinderen leert over de verschillen en overeenkomsten tussen mensen, maar laat ook zien hoe lastig het is om als nieuwkomer helemaal opnieuw te moeten beginnen. De voorstelling is geschreven en wordt gespeeld door Nour Mardini. In 2016 is Nour statushouder geworden in Nederland. In Syrië werkte Nour als acteur, regisseur en muzikant. Met zijn voorstellingen wil Nour een nieuwe start maken in Nederland.

Het Verhalenhuis Open Huis programma en de nieuwe fietsvoorzieningen die in november worden gerealiseerd, zijn mede mogelijk gemaakt door het leefbaarheids- en initiatievenbudget van de Gemeente Haarlem.

Soort Ticket Prijs Winkelmandje
190922 Gratis Open Huis ticket Pannenkoeken uit Syrië €0 Tickets zijn Uitverkocht.

 

Geef een reactie