Laatste kaarten: Barbera van der Kaay – Omweg

More

13 januari 2019 15:00

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Barbera v.d. Kaay treedt in de muzikale Verhalenhuisserie ‘Songs that Matter’ op met het concert ‘Omweg’. Barbera van der Kaay, Gerrit de Boer, Matthijs van der Kaay en Nienke Caljouw in een programma waar de luisteraar muzikaal wordt geprikkeld en een tikje tot nadenken wordt gezet.

Het gebaande pad, wat is dat precies. Waar brengt een eigen weg jou naartoe? Vier wegen, vier stemmen, gitaren, de viool en piano brengen de liefde voor muziek samen. Liedjes uit eigen hand en soms één van een ander. Uit noodzaak, plezier en verweven met een naturelle en filosofische gooi naar het leven. Een muzikaal programma over dat ‘oh zo wonderlijke bestaan’ van liedjes maken, het vinden en samen zingen zonder omweg. 

‘In een soort samensmelting tussen Nashville Tennessee en Bløf wordt de muziek vol overtuiging en recht uit het hart over het publiek gegoten.’
Recensie ‘Leven Magazine’ Haarlem

Barbera van der Kaay
Barbera is een singer songwriter die zowel in het Nederlands als in het Engels schrijft. Geboren in het Friese Leeuwarden begon daar de rode draad van muziek door haar leven. Muziek is als voedsel. Essentieel voor haar dagelijks bestaan. Barbera haar stem is haar leven, passie en eigen bedrijf en haar doel is om mensen iets mee te geven. Het dagelijkse ploeter bestaan even te doen laten vergeten door middel van een lach en een traan. In 2017 bracht zij haar eerste EP ‘Taking my Time’ uit waarbij Gerrit de Boer haar inspireerde en haar liedjes produceerde. www.barberavanderkaay.nl

Gerrit de Boer 
Gerrit is singer songwriter, producer en heeft een eigen gitaarschool. Zijn laatste EP ‘Never sell your Soul’ raakt thema’s aan als heimelijk verliefd zijn, het ouder worden en het altijd weer thuiskomen bij je dierbaren.  Gerrit woont in Amsterdam en in Roodehaan, een klein gehucht in het noorden van Groningen. Daar bouwt hij zelf aan een houten huis dat mee kan bewegen met de trillende grond in het bevingsgebied. Als het af is gaat hij daar zijn liedjes schrijven en opnemen.
www.gerritdeboer.com

Matthijs van der Kaay
Matthijs woont in Emmen. Een alleskunner en is op diverse instrumenten thuis. Na een opleiding als muziek technicus bracht zijn hart hem weer naar de instrumenten. Verhuizend naar het hoge Noorden kreeg hij nieuwe inspiratie om zijn gitaarspel te ontwikkelen, ontdekte de Dobro, de mandoline en de banjo. Afgelopen zomer werd Zweden  aangedaan om zijn gitaarspel te verdiepen. Als broer van Barbera ondersteunt hij haar muziek en reist mee met de liedjes om deze met zijn grote muzikale talent bij te staan. 

Nienke Caljouw
Nienke zingt. Ze musiceert en communiceert. Ze brengt intieme verhalen en haalt haar publiek dichterbij. Ze houdt van liedjes met integriteit, geniet van harmonische rijkdom en is niet vies van een tikje melancholie. Om zich heen verzamelt zij muzikanten die net als zij houden van een eerlijke muzikale omgeving waarin rechtstreekse communicatie, subtiliteit en lyrische verhalen de boventoon voeren. Tevens brengt zij in beroering doordat zij ook een zeer getalenteerd violiste is.
www.nienkecaljouw.com

Voorprogramma: Fenna Vissers
Een jonge singer-songwriter die al een keer in het voorprogramma van Jacqueline Govaert speelde en zowel daar als bij een optreden bij Haarlem105 Radio indruk maakte met haar eigen songs en performance.

Zondag 13 januari, 15.00 uur
Toegang: € 5,-

Soort Ticket Prijs winkelmandje
Volwassene - 13 januari - 15.00 uur €5 Tickets zijn Uitverkocht.

Geef een reactie