UITVERKOCHT: Verhalen van Noord – stadswandeling

More

30 maart 2019 14:00

Haarlem-Noord is een bijzondere buurt. Een buurt met een geschiedenis en een verhaal. Met twee verschillende Verhalenhuis stadswandelingen “Verhalen van Noord” gaat u op ontdekkingstocht door Noord en hoort u verhalen over markante gebouwen en plekjes waar u nog nooit bent geweest. Misschien kunt u zelf ook nog een mooi verhaal toevoegen! De wandelingen staan onder leiding van stadsgids Hans Hulsbergen en duren a
nderhalf uur. Aan het eind van de wandeling is er gelegenheid voor koffie/thee en nog meer mooie verhalen in het Verhalenhuis.


Tussen van Egmond en Jan Gijzen
Met gids Hans Hulsbergen maakt u zaterdagmiddag  30 maart een wandeling tussen de straten met deze twee namen. Lang geleden waren deze beide heren werkzaam voor het toenmalige dorp Schoten. Ze zijn ook al eeuwenlang als straat en kade verbonden door de levensader van Schoten: de Rijksstraatweg. Geef u op en ga mee aan de wandel. Als u tijdens deze wandeling leuke ervaringen hebt opgedaan dan hebt u thuis iets om te vertellen, maar bovenal heeft u voer voor ons Verhalenhuis Haarlem!

Zaterdag 30 maart, 14.00 uur (Verhalenhuis is geopend vanaf 13.30 uur)
Vertrek: Verhalenhuis, van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord
Deelname is €2,50, drankjes vooraf en achteraf zijn € 1,50


Soort Ticket Prijs winkelmandje
Gratis toegang - plaats reservering €0 Tickets zijn Uitverkocht.
Deelname bedrag €2,50 Tickets zijn Uitverkocht.

Geef een reactie